Rosengrupper

Rosengrupper Når du skal plante blomsternes dronning – rosen er det vigtigt at du vælger roser fra den rigtige rosengruppe for at opnå det resultat som passer til dine behov og ønsker. – Læs mere her om de forskellige rosengrupper.

Buketroser

Buketrose - Europeana Buketroser er nok den rosengruppe som er mest omfangsrig og har den største betydning og anvendelse i haverne. De er let genkendelige på deres blomster, som kommer i et vælg af store skærme. De findes stort set i samtlige farver. De anvendes  typisk i små grupper eller evt. i sammenplantning med stauder. – De kan ligeledes bruges til plantning i krukker med god succes.

Gå til bestilling>>

Bunddækkenderoser

Bundækkende rose 'Sweet Cover' Roser til bunddække bruges der hvor man ønsker roser i stedet for andre vækster. For at kunne betenges som en bunddddækkerose skal rosensorten have en tæt og kompakt vækst, så ukrudt mv. ikke kan etablerer sig under roserne.

Gå til bestilling>>

,

,

Buskroser

Rosa rugosa ‘Hansa’ Buskroser består af en meget bred variation af sorter og egenskaber, én af de kendetegn som dækker alle sorterne er at når de blomstre dækkes hele busken af roser. De blomstre typisk fra sidst på sommeren og resten af efteråret.  Man opnår det bedste resultat ved at begrænse beskæringen som et minimum.

Gå til bestilling >>

,

,

Historiske Roser

Gammeldags Rose 'Bourbon Queen' Betegnelsen for gammeldags roser er lidt flydende, men som navnet antyder er det alle rosensorter der har været dyrket i haverne meget længe og er derved gennemprøvet og hårdføre, der kan modstå selv de strengeste vintre. De har som regel en overdådig duft og blomstring. Historien siger at den første “moderne” rose opstod i 1867, som danner udgangspunkt for hvad der betegnes som gammeldags rose, er sorter der datere før 1867.

Gå til bestilling>>

x

Slyngroser

Klatrerose 'Flammentanz' Slyng, eller klatreroser, kan bruges til at beklæde hegn, stolper eller mure. Eller man kan lade dem klatre op i et gammelt træ og berige kronen med flotte farver og dufte. Roserne kan dog ikke selv klatre, de skal altid bindes op.

Gå til bestilling>>

,

,

 

Storblomstrende Roser

Storblomstrende rose Ingrid Bergman

De flotteste og mest fornemme roser findes blandt de storblomstrende roser. Roser med lange velformede stilke og flotte enkeltstående blomster hoveder.

Gå til bestilling>>

Gå til Webshop:

PlanterFrø, løg & knoldeHaveudstyrSpagnum, Muld og Kompost Drivhuse KrukkerGræs & RullegræsBark & KakaoflisAnlægsmaterialerBelægningKnust granit Brænde