JORDPRØVE til GØDNINGSPLAN

Gødningsplan Få udarbejdet en gødningsplan og gød miljørigtigt.
Forudsætningen for at gøde miljørigtigt kræver kendskab til indholdet af tilgængelige næringsstoffer i jorden. Med Græsdoktorens gødningsplan er der nu mulighed for at få foretaget en analyse af jordbundsforholdene i de private græsplæner.

Jordbor til gødningsplan Jordprøve til gødningsplan består af en pose med jordbor, frankeret svarkuvert til jordprøven samt en udførlig vejledning i hvorledes jordprøven udtages.

 

Vha. jordboret udtages prøver i græsplænen (eller evt. rosenbed eller urtehave). Prøverne blandes i en spand og en lille portion puttes i en plasticpose, som efterfølgende sendes til analyse. Herefter modtager kunden en gødningsplan, hvor der står beskrevet, hvorledes græsplænen bør gødskes for at give den de bedst mulige vækstbetingelser.

Det er især en god idé at få udarbejdet en gødningsplan ved nyanlæg af græsplæne, så græsfrøene får lige præcis den næring, der er behov for lige fra starten. I tilfælde af vækstproblemer og plænen er slidt og kedelig at se på, kan en gødningsplan også være til stor hjælp.

Jordprøve til gødningsplan Bestiling her>>

Se eksempel på svar fra gødningsplan her:

 

godningsplan